Isle of Wight #15

Torsdag

Ah, ännu en vecka har gått.
Skolan har blivit lite mindre kaotisk och jag förstår faktiskt vad folk säger nästan hela tidem.
Dessutom har jag börjat socialisera med infödingar!
Finfint.
Ämnena jag läser är jätteintressanta allihopa och jag tror nog att jag ska klara det här med den engelska skolan.
Idag har jag umgåtts med Chris från min Engelskaklass. Vi hade djupa diskussioner om hinduism och diverse andra religionen över ett par bitar choklad och en bagelwrap. Filosofi pratade vi om också.
Han är sådär galet djup. Och hindu - på riktigt. Coolt.
Imorgon ska han presentera mig för sina vänner, då blir jag officiellt upptagen i de britiska ungdomarnas sociala liv. Coolt.

Jag och Seda ska prova på Kung Fu. Vi gick till lokalen för att höra oss för lite hur det gick till och träffade en jättetrevlig man som visade oss runt i alla lokaler och svarade på alla våra frågor.
Det verkar skitbra.
Vi blev inbjudna till deras tioårsjubileumsfest. Imorgon.
Kung Fu-fest med kinamat och uppvisningar. Spännande.

Jag har lyckats hitta en skolkör också så att jag får sjunga lite. Och det verkar som att jag kan ta gitarrlektioner på skolan.
Det verkar ordna sig ordentligt det här.
Skitbra.

Till helgen väntar födelsedagsfirande av en dansk med barbeque och allt vad det innebär. Sen ska jag spendera natten hos Lovisa. Vi ska äta godis och prata massa massa svenska. Galet kul.

Det här blev nog inte det bästa blogginlägget någonsin, men det tar extremt lång tid att ladda upp bilder och jag är under tidspress.
Jag ska försöka berätta mer detaljerat om vad som händer nästa gång.

PUSS


Kommentarer
Postat av: Jess

Åh hinduismen hade vi just en prov på, då kommer du kunna allt när du kommer hem. Passa på att fråga honom allt om hinduismen nu, det skulle jag gjort. Djupa samtal är alltid härligt! Kung Fu låter spännande.. inte för att jag vet vad det riktigt innebär, men men. Vad härligt att du får prata svenska igen med någon som finns på skäligt avstånd. Lycka till! Krams!

2008-09-12 @ 17:09:58
URL: http://yiskha.blogg.se/
Postat av: Linus

"Ja, hon har allt där nere", tänkte jag till min stora förskräckelse när jag läste inlägget och tänkte att om till och med jag tänker så så tänker förmodligen du likadant, men sen slog det mig att du förstås inte har oss. Kom ihåg det! När livet leker i England vill jag att du stannar upp för en sekund för att komma ner på jorden igen och minnas att du faktiskt inte har allt. Tro inte att du är Lars Kronér, helt enkelt!

2008-10-01 @ 14:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0