I don't love you like I did yesterday

i don't love you

Troligtvis värdlens vackraste video. Kolla på den!
Känslosvallningar..

Goodbye is the last time I will hold you near..

"Mamma.. jag tänkte ju att jag kanske inte följer med till mormor och morfar.."
"Va?! Men vi har ju inte träffat dem sedan i somras!"
"Jo, men jag var du där mer än ni var ju!"
"Kommer inte på fråga!!"
"Men Jonathan har ju fått stanna hemma flera gånger?!"
"JO, men HONOM litar vi på!!"

Tack då. Tack så mycket. Det känns bra det.

My empire of dirt.

Mah! Jag avskyr det här. Kan det inte bara försvinna? blöh..
När jag har saker att göra, när jag träffar folk, när jag är sysselsatt - då är jag nöjd. Jag är lycklig, livet känns bra.
Men när jag blir ensam, när jag inte konstant har något för mig.. då tänker jag alldeles för mycket.
Jag känner mig tom, ja, till och med meningslös.
Livet saknar mening, ett fast mål. Allt känns så.. platt. Plattityder i överflöd.
Det är då jag bara vill lägga mig ner och sova i flera veckor, tills jag orkar ta itu med allt igen.
Usch.
För jag känner inte för någonting just nu. Allt som jag förut älskat att göra känns banalt och tråkigt.
Ge mig något nytt..
Ingenting berör mig - det är lönslöst.
Humöret pendlar och jag är bara totalt psykiskt labil.
Jag går från glädje till svårmod på en halvsekund..
Screw it, ta mig härifrån ett tag?

Nu.. åter till medeltida ridderlighet och väna damer i nöd etc. (Jag läser Kung Arthur och hans riddare, helt klart bättre än Tristan och Isolde, men inte vöerdrivet ba ändå..)

Nostalgi



Nostalgi nostalgi.
Idag hatar jag allt, utom det som varit.

Låt oss bli dom som försvann.

Inleder med ett citat: "Hey.. what does "Grattis" mean anyway? 'Cause people keep saying it to me.."
Säger Daniel, utbytesstudent från Nya Zealand, klockan 21.någonting på sin födelsedag. ^^ Klockrent.

Och sen måste jag ju skriva någonting om Hubert. Han ska visst skydda mig, har han lovat. Nu har jag glömt mot vad.. men det var säkert något oerhört farligt. Haha. ^^ Och så fick jag röra vid hans hand - WOW.

Kvällen ha spenderats (tro det eller ej!) vid symaskinen. Det händer ju inte så ofta.. men jag har faktiskt sytt in ett par tröjor som var stora - jag ÄR så produktiv.
Och så funderar jag på om jag har något vettigt att srkiva om här över huvud taget.. Jag tvivlar starkt.
På lördag ska jag visst till Stockholm, igen.. det blir säkert trevligt, det är min mammas kusins man som fyller 50. Jag vet ju knappt vad han heter.. Men det blir nog roligt. Åh så kul det ska bli, jätteroligt, verkligen. Nej okej hej jag överdriver, det blir säkert inte så farligt. Det brukar det inte bli. Och Stockholm är ju alltid kul.

Jo, men faktiskt har jag varit ett litet under av effektivitet idag, och sen har jag tränat också - det går mycket mycket bättre. Jag blir så glad när jag märker att konditionen förbättras, och det gör den verkligen! Hurra för konditions-tema i skolan och spinning. Yaii.

Återträff nästa vecka - det blir spännande. ^^ Men drama drama drama.
Nu.. ska jag se en snutt på "Vänner" och så ska jag krypa ner i sängen med Greve Dracula. Miaow.


- Josefine

Screw it

För övrigt anser jag att den här dagen har varit meningslös.. Jag hade kunnat stanna hemma till kl ett för alla lektioner har varit inställda. Blöh.
Nej, men jag är rätt nöjd ändå, sådetså.

Och jag vill resa över hela jorden, och lära mig massa saker om andra länder som jag inte kan - och det vill inte säga lite det.

A glass of water longing for the ocean.

"Men alltså.. alla snygga killar på den här skolan är antingen bögar, eller FULA!" - Ivannia

Vertical Horizon - Everything you want

He's everything you want, he's everything you need
He's everything inside of you that you wish you could be
He says all the right things at exactly the right time
But he means nothing to you, and you don't know why.

Klagotjut

Min oerhörda irritation över "världshistoriens vackraste kärlekshistoria" fortsätter.. (Jag vet att du tycker att jag tjatar om det Robbin, men jag kan som inte släppa det.)
Ah, vad ska man säga? Jag har en hel del klagomål, till att börja med:
Kvinnans lott i livet.. At älska sin ofrivilligt tilldelade äkta man till döden - bokstavligt talat! Och i övrigt vara viljolös och helst så sinnessvag som möjligt.. Det måste ju vara oerhört ansträngande för de stackars våpen - eftersom de självklart är helt hjälplösa. Jävla medeltida kvinnosyn! (I blow my nose in your direction, your mother was a HAMSTER and your father smelled of elderberries!!) Öh.. ja.
Och Isolde då.. hon går och trånar efter Tristan dagarna i ända och kan inte tänka på något annat. Hon förgås i feberyra etc etc om hon inte får träffa honom och det blir liksom.. SNÄLLA LILLA VÄN - skaffa en hobby? Hon kan väl typ.. brodera.. eller vad de stackars intelligensbefriade kvinnorna nu underhöll sig med på den tiden? Wäh.

Kärlek må vara det underbaraste som finns i de flesta former osv, men här går det bara till överdrift. Om Tristan och Isolde nu nödvändigtvis MÅSTE ha varandra och annars försmäktar kan de väl rymma och bosätta sig i något avlägset land och därigenom skona konung Marcs känslor (Eftersom de båda ju älskar honom så innerligt..)
Kungen förresten! Han är ju antingen totalt intelligensbefriad eller bara världshistoriens största toffel! Han måste ju ändå fatta att Isolde och Tristan älskar och längtar efter varandra mer än nördarna i filmen "Supersugen" längtar efter att bli av med oskulden, och det vill ju inte säga lite precis.., men han ska ju promt vara gift med henne ändå. Hur orkar man vara med någon som man vet älskar en annan? Totalkorkat.
Å andra sidan kanske kungen inte traktar efter hennes kärlek, utan mer ser henne som ett objekt som han vill äga - ett "akvarium" som ska för hans släktled vidare och gynna kungariket och BLA BLA BLA. Med tanke på de medeltida idealen skulle jag inte bli allt för förvånad..
Då kan han ju sätta henne på en liten piedestal och dyrka henne för hennes ypperliga skönhet och bristande intellekt. Wäh, hela boken är ju bara så sötsliskig!

Och tro mig, jag är i högsta grad medveten om att det är en av "de stora klassikerna" osv, men jag kan för allt i världen inte förmå mig att tycka om den ändå!
Förlåt mig om jag vill ha ut mer av livet än att falla död ner av hjärtesorg och trogenhet så fort min "oh så älskade" och tappre riddare bestämmer sig för att kola av. Förlåt så jävla mycket!
Jag mår illa..

Allt hade ju blivit sjukligt mycket enklare om Isolde och alla kungens riddare undertecknade ett löfte om att inte ha sexuella förbindelser med varandra som man visst får göra på Norska högskolan.
Jävla Norrmän.. Det är väl ungefär det säkraste sättet att se till att eleverna har sex med sina handledare - att göra det förbjudet. Gosh. Puckon. Jag förutspår en kraftig folkökning i vårt kära grannland..
Fast tydligen så måste de med "vetenskapliga maktpositioner ha erfarenhet och självinsikt nog att lägga band på sina känslor". Varför i hela friden utspelar sig inte boken i NORGE för?!

Om jag gjorde en alternativ omskrivning av Tristan och Isolde skulle Isolde få syfilis och smitta hela hovet. DET hade ju faktiskt kunnat bli en komisk historia. Och sen skulle det finnas minst en vampyr - kanske fyra..
Men okej - nu känner jag att jag kanske äntligen är redo att lämna det här bakom mig. Nu är det nog.


- Josefine

With or without you

Åh ljuva.. tomhet? Gosh.

Finfin helg med dop (mindre finfint det då.. men jag skola icke älta ämnet längre)och kulturnatt. Lyckat tycker jag. SMK var sjukligt bra. Jag dansade som tusan och weii - det var bara helt klockrent!

Jag läser "Tristan och Isolde" på svenskan. Tidernas största kärlektshistoria etc etc. Men jag blir bara irriterad på den! Kungen är en TOFFEL.
Och jag fattar inte hur det oh så vackra paret orkar älska varandra och springa fram och tillbaka till det där dumma slottet TINTAGEL (och vad är det för ett namn?!) .. in i skogen, tillbaks igen, kasta sig från klippor bla bla bla.
För dig som har missat det.. NEJ, jag tycker inte att boken är bra. Jag tycker att den är bullshit.
Och jag är ju inte särskilt romantisk av mig (alls).. och, ja.. kanske skulle jag förstå boken och dess karaktärer bättre om jag varit kär någon gång. Kanske. Men det är fortfarande en dålig bok. Och då må den vara hur jävla gammal och klassisk som helst..

Vampyrer däremot - där har vi romantik i dess sanna bemärkelse. Jag skulle kunna vara vampyr. Ja, det skulle jag sannerligen. Varför fanns det inte med någon vampyrbok på "boklistan för medeltiden och renässansen" för?! VA VA?! Och säg inte att det är för att de är orealistiska.. FÖR SAGAN OM RINGEN FANNS MED!
Gah, jag måste sova nu!


- Josefine

RSS 2.0